CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, October 17, 2012

Heliza helmi di mesir

Semalam aku jumpa heliza helmi. Agak jakun sikit. Tp wat mcm biasa. Cover2 hahaha. Sebenarnya smlm nak p amek adik baru kat airport. Kebetulan heliza pun satu flight ngan adik baru tu so kita jgn lepaskan peluang. Hubby ckp aku jakun bila jumpa heliza. Jakun xjakun tp kan pa ko lg jakun sebab ko xkenal pun sapa heliza tu. Hahaha. Nasib ko xtanya dia stdy mana. Law x tujuh batu aku duk jauh dr ko pa. Malu ok!. Heliza dtg mesir sebab ada shooting. Jd wat kak heliza selamat bershootinglah yea. Dan wat adik2 yg stdy kat mesir nie jgn jd jakun mcm akk yea bila jumpa heliza. Malu ok malu! Hahaha.

Dialog aku laki bini :

Aku : Papa la nie amek gmbr mama xcantik!

Hubby : Muka mama yg xcantik ckp papa lak yg slh amek (bt muka xde perasaan pastu dia gelak)

Aku : ???

* papa! yg xcantik nielah jugak yg ko pilih dulu kan! Mlm nie ko tdo luar pa..

Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments

October 17, 2012 at 9:50 AM  

sian en hubby kene tido luar...hehehehe...su tengok comel je gambar tu...:)

October 17, 2012 at 4:54 PM  

Dia sje je nak cari pasal.. Hahaha.. Kita pun sje je kak nak cari pasal.. Hihi..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...