CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, November 4, 2012

dah dapat!

Dah lama sebenarnya mencari susu kambing kat kaherah nie.. Stdent sini ckp law nak susu kambing yg asli kena p kat kampung2.. Manalah den nak cekau kan.. Xdpt yg asli dpt higoat pun jdlah.. Hihi.. Nasib baiklah adk nani jumpa susu higoat nie dan dia bg kat sy (maaf hari nie sy sopan ok) terharu akk ok.. Hihi.. Thanks nani! Jasamu dikenang2 taw.. Hikhikhik..

Sebenarnya tujuan cari susu kambing nie sebab nak cube satu petua tuk dptkan zuriat.. Baru nak.mencube.. Hihi.. Td pun dah ckp awl2 ngan hubby nak kena minum susu kambing sok pg (hubby xsuka minum susu kambing so i kena ckp awl2) law u all thu sal petua tu u all leh google.. Petua dia lebih kurang cam nie..

1. Ambil 4 biji buah kurma.. Suami     genggam 2 biji n isteri genggam 2 biji.
2. Kemudian buang biji kurma tu.
3. Blendkan kurma td bersama dengan susu kambing.
4. Minum air campuran susu kambing dengan kurma td seorng segelas. Amalkan sekali sahaja seumur hdp.

Insyallah.. Selamat mencuba!

*kenabwkbekalhigoatbebyknanti*

Published with Blogger-droid v2.0.9

4 comments

November 4, 2012 at 9:57 PM  

Wahhh kak..namaku disebut2 disini..huhu..sama2..smoga usaha akak berhasil..amin..blh la kita dpt anak sedara nanti..wakakak

November 4, 2012 at 11:46 PM  

@amer nani hihi.. manalah tahu berkat nani carikan higoat nie.. amin.. hihi..

November 5, 2012 at 1:28 AM  

Higoat bkn sebarang higoat, higoat dtg dr mesir tau..haha :p

November 5, 2012 at 1:37 AM  

Hihi.. Jauh dtgnya dr malaysia ag.. Hihi..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...