CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, June 19, 2012

diriku makin tua.. hehe..

assalamualaikum..
haaa.. baru timbul.. lama sgt 
xberblog.. hehe.. mood kelaut..
maaf yea kenkwn.. baru hari nie
mood berblog nak dtg.. haha..
pape pun.. terima kasih pd yg
sudi menjengah ke blog suam2 kuku
sy nie (ada ke org yg tgk blog sy nie??)



oklah.. terus kepada tajuk.. pada
08.06.2012 iaitu pada hari jumaat..
 yea.. umurku makin bertambahlah
tahun nie (ada ke pengiraan umur makin
menurun?? hehe) law tahun lepas
21, tahun nie dah berganjak ke angka
22.. eeeeee.. dah tua.. hahaha
pape pun sy bersyukur sgt, sy masih
lagi diberi peluang tuk terus menghirup
udara di atas muka bumi nie.. alhamdulillah..



nak cerita pd hari kejadian.. pgnya sy puasa
tp smpai je ptg sy muntah2 dan cerry berry..
so memag xlarat nak teruskan puasa, apatah
ag ngah cuaca kat mesir nie yg memang
ngah panas.. bertambah2 xlarat.. so sy decide
tuk berbuka.. maka berbukalah.. cuma minum
air je.. haha.. nak mkn memang xde selera..



cube teka apa yg terjadi?? hahaha.. hubby 
bezday sy.. hahaha.. sedikit terasalah
tp memang dah agak dr awal ag dah.. haha..
sebenarnya xkisah sgt.. bukannya penting 
pun.. hehe.. mcm biasa sy nunggu dia..
nak ngk apa respond die (sebab tahun lepas 
minta num ic sy sebab lupa tarikh.. haha..)







so sy nak tgklah apa lak tindakan dia thn
nie.. tunggu punya tunggu.. dia buat xthu je..
haha.. last2 sy mengalah.. ngah lemah 
(sebab ngah pening n baru lepas muntah2)
sy pun ckplah kat hubby yg hari nie bezday 
sy.. die leh  ckp "mama tipu" "yea ke hari nie
bezday mama" hahaha.. dlm hati tuhan je
yg tahu.. last2 tunjuk tarikh dlm phone
(sbb memang dah set) 








haha.. die terus peluk sy n say sorry.. 
"papa minta maaf.. papa btl2 lupa"
mata dah panas.. last2 menangis jugak.. haha..
sy ckp xpe.. xpenting pun.. huhu.. sayu je hati.
hahaha.. so sy smbung baring n layan pening.. 
lebih kurang stgh jam lepas 2.. die dtg bawak 
kek.. haha.. sy xthu mana dtgnya kek.. haha.
bersmbunglah lek kisah kami suami isteri.. hehe..



HEPI BEZDAY TO ME!









maaf yea.. ayat agk kacau bilau.. mood baru nak dtglah katakan.. :)

4 comments

June 19, 2012 at 8:25 AM  

happy belated besday...semoga dpanjangkan usia, dmurahkan rezeki $ sentiasa berada di dalam lindungan Nya...

June 19, 2012 at 8:52 AM  

Happy Belated Birthday ya dik... semoga panjang umur & dimurah rezeki oleh Allah... AMIN

July 11, 2012 at 9:14 PM  

@Suraya Baharun terima kasih yea kak su.. amin.. insyallah.. mudah2an.. :)

July 11, 2012 at 9:17 PM  

@ogyep yummy mellow terima kasih kak oyg.. amin.. insyallah.. mudah2an.. amin..:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...