CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, March 15, 2014

Happy Third Anniversary with ♡♥

Alhamdulillah.. ari nie, 15/3/2014 genaplah sudah tiga tahun usia pernikahan kami suami isteri.. terasa mcm baru je kenal baru je nikah.. pejam celik pejam celik dah 3 tahun kami melayari bahtera rumahtangga kami.. byk yang kami belajar dan akan terus belajar.. byk yg kami dah tempuhi dan kan tempuhi.. semoga ikatan pernikahan ini akan terus kekal bahagia dan harmoni hingga ke syurga.. insyallah.. sambut anniversary kali nie masing2 berjauhan.. sorang kat kajang sorang kat melaka.. so sambut by phone jelah.. hihi.. xde keluar dinner, xde wayang2, xde peluk2 syg2 salam2 mcm tahun2 sudah.. xpelah.. demi tugas en hubby kan.. aceli bos en hubby bg je dia balik semalam tp bila kenangkan nanti pagi2 ag dia nak kena p kajang balik so rasa mcm menyusahkan n memenatkan en hubby je.. xpelah.. tunda sambut next week.. insyallah.. aku law bab2 sambut anniversary ke sambut ari lahir ke.. sambut ari pertama berkenalan ke memang terlebih sensetip.. air mata nak berjurai aje.. hahaha.. xthu lah nape.. semalam sampai basah bantal.. hahaha.. buat b, thanks coz jd suami terbaik buat sy.. thanks for everythings.. sy bahagia sgt ngan b.. love u so much!

#kamisuamiisteri
#cintasampaisyurga
#armawan
#alhamdulillah

Lot of ♡♥♡♥♡♥

3 comments

March 15, 2014 at 3:14 PM  

Barakallah lakuma fii khair.. Moga kekal till jannah armah ;)

March 16, 2014 at 11:53 AM  

Insyallah kak.. mudah2an.. ameenn.. thanka kak yati.. love u morelah law cam nie.. hihi..

March 16, 2014 at 11:54 AM  

Insyallah kak.. mudah2an.. ameenn.. thanka kak yati.. love u morelah law cam nie.. hihi..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...