CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, December 26, 2013

cerita semalam with ♡♥

Dah lama xupdate blog kan.. kesian kat kak ton (cantik x kakton?? Hahahah) si stalker blog kita tertunggu2 update blog aku.. hurmm.. sje je menyepikan diri sebab kemalasan melanda.. xleh nak wat apalah kan bila dah mls.. hahaha.. sebenarnya byk benda nak dicoretkan kat sini tp xpelah.. len kali lah yea law rajin.. so today nak citer aktiviti smlm with hubby.. seharian ikut en hubby p program.. dr pg sampai ke mlm.. hehe.  Seronok dpt ikut en hubby.. memula p ikut en hubby p program diskusi warisan melayu kat bukit katil pastu terus p program futsal kat klebang lak.. mlm baru balik.. kesian en hubby pancit men futsal sbb dah lama xbersukan.. hehe.. maaflah gmbr semua dah tranfer lptp.. nie je yg ada dlm phone.. huhu..

#kamisuamiisteri
#cintasampaisyurga
#armawan
#alhamdulillah

Lot of ♡♥♡♥♡♥

Published with Blogger-droid v2.0.10

2 comments

December 26, 2013 at 9:49 PM  

Cantiknya kak ton tu ehe ;) ye lah armah bila kemalasan melanda semua kerja tak jadi kan ;)

February 26, 2014 at 4:19 PM  

Janda berhias kak.. memang lah cantik law cantik perangainya.. law yg suka kacau umah tangga org tu yg xcantik tu.. hahaha.. tulah kak.. law dah mls memang semuanya xmenjd.. hihi..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...