CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, November 21, 2013

delusi ummi.. teringat nostalgia dulu..

Delusi ummi by nice.. tajuk lagu.. law nak thu google sendiri sbb aku update by phone so mcm susah aku nak upload kat sini (sje jee ckp susah sbb aku mls nak cari.. hahaha.. gile kejam) td masa temankan en hubby men bowling aku dgr lagu nie.. teringat lak masa aku pregnant dulu kat egypt.. lagu nielah yg aku ulang tayang hari2.. now bila aku dgr lagu nie semula mesti teringt masa pregnant dulu.. ya allah.. nak nangis rasa hati.. seriusly.. terasa saat tu.. rindukan saat tu sesgt.. masa pregnant tu kat egypt ngah musim sejuk.. en hubby xbg aku wat keje berat2.. just masak basuh baju sapu2 je.. tu je keje yg dia bg aku wat.. aku nak lari2 anak pun dia bole marah aku mcm aku masuk lumba lari.. haaaaa.. bagus kan laki aku punya jagaan.. memang terbaik.. rasa mcm nak pregnant balik je tp lum rezeki ag.. time prgnant ckp je nak mkn apa.. terus ada depan mata.. hehe.. rasa disyg 1000% kot masa tu.. hehehe.. dgr lagu nie ditambah lak dgn rindu kat mak ayah n keluarga kat malaysia ag sebak kan.. hahaha.. dahlah pregnant 1st jauh lak ngan keluarga.. hahahaha.. bertambah2 sebak.. nasib baik cinta hati ada disisi kan.. huhu.. oklah.. tu gmbr smlm.. temankan en hubby men bowling n jumpe kwn.. memula p men bowling dulu.. pastu jumpe kwn en hubby.. kwn dia belanja mcd.. pastu sambung men bowling ag sampailah kul 12 lebih.. balik umah sampailah dlm kul 1.. balik en hubby lapar terus masak.. ayam masak kicap, telur goreng hancur, ikan parang masak lemak panaskan lauk tghari td, sayur sawi pun panaskan tghari td.. aku xkisah kena masak kul berapa asalkan en hubby dpt mkn.. aku suka tgk en hubby mkn.. suka law dia gemuk.. tp en hubby suka sabotaj aku.. di mkn xabih dia suh aku abihkan.. abis terus diet aku.. huhu.. ag satu perangai dia.. law dia mkn n aku xmkn dia akan suruh aku mkn jugak.. law x dia xbg aku temankan dia mkn kat meja mkn.. sweet kan en hubby aku.. sje je nak sabotaj diet aku.. hahahaha.. pape pun aku sgt menghargainya.. cinta sampai syurga.. insyallah.. alhamdulillah.. syukur sesgt..

Published with Blogger-droid v2.0.10

2 comments

November 21, 2013 at 2:05 PM  

Nak dengar juga tu Armah.. nanti akak download sendiri nampaknya hahhah :)

November 21, 2013 at 3:31 PM  

Best kak lagu nie..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...