CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, October 18, 2013

mimpi pregnant.. again..

Salam.. smlm hari yg cukup moody tuk aku sbb satu mslh besar punya ( xnak ctr mslh apa.. hahaha) makanya smlm aku tdo dlm keadaan moody.. dua2 moody ok.. hahaha.. gile bosan bila dua2 moody.. dan smlm aku mimpi pregnant ( utk kesekian kalinya.. yeay.. xdpt yg real dpt mimpi pun jdlah.. hahaha) ctrnya mcm nie (mcm lawak pun yea.. hahaha) aku rasa mcm aku kena tahan police n kena buat urine test.. kena beratur panjang gitu n bila sampai turn aku kat nurse tu aku bg upt test tu kat nurse ( tang bila aku p buat upt test pun aku xthu.. thu2 aku bg je terus upt test tu kat nurse tu.. n one more thing.. urine test law kena tahan polis memang kena upt test ke?? Hahaha.. gile punya mimpi.. hahaha) pastu aku terperasan yg upt test tu double line.. n then nurse tu ckp "tahniah puan mengandung".. aku pun menjerit punyalah suka rasa mcm real je perasaan aku time tu.. hahaha.. nurse tu suh aku double check n masa dia nak bg upt test yg len tulah aku terjaga.. ya allah heavennya perasaan aku time tu.. hurmm.. bilalah gamaknya turn aku nak rasa semua tu kan.. hahahha.. ok tu je nak membebel.. bateri phone pun dah bg warning dah nie.. doakan sy yea kwn2.. hehe.. bye..

Published with Blogger-droid v2.0.10

2 comments

October 18, 2013 at 3:02 PM  

InshaAllah Armah.. doa Dan usaha byk2 ye ;)

October 19, 2013 at 10:35 AM  

Insyallah kak.. ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...