CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, January 31, 2013

Honeymoon Eyes On Sinai..

Ngah packing2 barang.. Mlm nie dah nak gerak p sinai.. Hah! Nie cara2 nak p 3 hari je.. Semua brng aku nak bwk! Hish.. Penyakit betullah.. Law p seminggu mcmn?? Mahu aku angkut satu umah.. Senang.. Stay je kat sana terus.. Hahahaha..

Sejak aku nikah bab2 packing barang nie semua hubby yg bt.. Tp disebabkan dia ada keje so aku kena take over.. Xsuke btllah.. Rasa mcm ada yg tinggal je.. Hahaha.. Parah2.. Xpe.. Kang hubby lek dia kemas semula lah.. Hahahaha.. Biarkan dia.. Hahahah..

Sebenarnya bukannya p honeymoon pun.. Hahahaha.. Hubby keje.. Dia kena ikut stdent yg wat rombongan ke sinai.. So alang2 tu kami tumpang honeymoon skali.. Hahaha.. Yg penting aku nak panjat gunung sinai tu.. Hubby xmo panjat.. Xpe aku panjat sesorng.. Rugi taw dah p xnek (tp tgklah nanti mcmn.. Hahaha)

Ok dah.. Aku nak kemas2 umah.. Bye..

Published with Blogger-droid v2.0.9

4 comments

January 31, 2013 at 7:24 AM  

Haha... tak rugi sambil menyelam sambil minum air kan... selamat mendaki

January 31, 2013 at 12:22 PM  

Happy Holiday... Armah.. sekali dgn honermoon tu... bestnya :D

January 31, 2013 at 12:32 PM  

Haha.. Kan kak.. Kita kena guna kesempatan yg ada.. Hahaha.. Thanks akk..

January 31, 2013 at 12:33 PM  

Thanks akk.. Hihi.. 2 in 1.. Hihi..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...