CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, November 21, 2012

Bersabarlah wahai saudaraku..

Assalamualaikum.. Dua tiga hari lepas xdpt nak update sebab my fon wat hal.. Alhamdulillah.. Skrng dah ok.. Hurm.. Terkenangkn saudara2 kita kat palestine.. Terus hati rasa sayu.. Kita nie xde tu sikit merengek.. Kurang nie sikit merungut.. Demostrasi lah apalah.. Cuba bayangkn saudara kita kat palestine sana.. Mereka hdp dlm ketakutan.. Sedangkn kita bersenang lenang..

Hati sy cukup tersentuh bila tgk gmbr dan video keadaan disana.. Hati meronta2 mahu menolong tp apakan daya sy.. Hanya mampu mendoakn kesejahteraan mereka dan memberi sumbangan sekadar yg termampu.. Jarang sy tgk hubby sy menangis.. Sepanjang 4 thn perkenalan sy ngan hubby.. Hanya dua kali sy melihat hubby menangis.. Tp hari nie mungkin hubby xdpt nak menahan rasa sedih.. Hubby ngan aku menangis hanya dengan menonton video keadaan di hospital mereka.. Kita hanya menonton.. Mereka yg menghadapi apatah lagi.. Bersabarlah wahai saudaraku.. Kami akan sentiasa mendoakn kalian disana.. Mungkin sy xmampu tuk membantu dengan kudrat dan juga wang ringgit.. Tp sy akan sentiasa mendoakn kalian.. Insyallah.. Amin..

*kwn2 jgn lupa doakn kesejahteraan saudara2 kita disana yea*

Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments

November 22, 2012 at 11:28 AM  

Memang tak sanggup nak tgk picture2 terutamanya kanak2 Palestin yg gugur syahid...sedih, pilu..
moga Allah melindungi mereka..amin!
TQ sudi follow sy...sy follow balik ye...:)

November 22, 2012 at 8:43 PM  

@aTieYusof Family itulah.. sedih sgt.. alhamdulillah dah wat renjatan senjata.. tq sudi follow.. :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...