CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, October 26, 2012

Salam AidilAdha

Di kesempatan ini kami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya AidilAdha buat semua rakan2 blogger mahupun pembaca2 blog sy ( macamlah blog ko tu famous sgt kan.. Hahaha )

Tahun nie kami xbuat pape persiapan pun sebab malas.. Xde mood nak sambut.. Hahaha.. Dan tahun nie merupakan tahun kedua kami menyambut AidilAdha di perantauan.. Dan jugak merupakan thn ke tiga aku xberaya AidilAdha ngan my fmly.. Pape pun Selamat Menyambut AidilAdha dr kami..

* mkn lomang jgn lupo keq kami keq sini yo.. Hihi *

Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments

October 29, 2012 at 4:22 PM  

Salam Lebaran Armah...

Dah nak habis takbir raya Aidiladha... baru dapat singgah...

apa khabar dik...

October 30, 2012 at 3:06 AM  

Hihi.. Selamat hari raya jugak tuk akk.. Rindu kat akk! Alhamdulillah kak.. Arma makin kembang.. Hihi.. Akk apa khbr??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...