CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, October 30, 2012

Belum rezeki kami

Alhamdulillah.. Dua tiga hari nie byk aku terbaca kat blog blogger yg brttc telah hamil ( aku lak yg excited telebih) antaranya kak aida yg dah hamil.. Tahniah kak aida! Jage diri n kandungan bebaik taw! Hihi.. Tipulah law aku kata aku xcemburu.. Tp jauh disudut hati aku mendoakn semoga mereka semua sht dan mnjd anak yg soleh dan solehah.. Amin..

25/12 nie genaplah setahun peristiwa hitam thn lepas yg terjd kat aku.. Xpelah.. Dah bukan rezeki kami.. Ada hikmahnya kenapa lum tibanya rezeki kami tu dan kami redha dgn ketentuan ilahi.. Law nak bercerita sal sedih sakit hati nak marah tu panjng.. Tp biarlah aku simpan semua tu.. Mungkin tu lumrah kehidupan tuk kami dan mereka yg masih lagi menanti.. Insyaallah.. Akan tibe masanya jika Allah mengizinkn kami.. Doakn kami yea..  :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

4 comments

October 30, 2012 at 8:06 AM  

ala..jangan cakap macam tu.sedih iter tau...
nanti jangan lupe try usaha-usaha yang sy dah post tu. mana tahu kot-kot rasi....
doa banyak2 k..

October 30, 2012 at 9:28 AM  

InsyaAllah ada rezeki nanti tu...usaha lagi ye...

October 30, 2012 at 5:42 PM  

Hihi.. Insyallah kak.. Cuma kat mesir nie semuanya terbts sikit.. Thanks kak.. Jge diri n baby bebaik taw.. Bila akk post n3 pasal akk dah hamil sy lak yg ngs hari tu.. Haha.. Over kan sy.. Hihi..

October 30, 2012 at 5:43 PM  

Insyallah kak.. Hihi.. Ngah berusa nie.. Tp kat mesir nie terbatas sikit.. Thanks kak su..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...