CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, May 17, 2011

last suprise 4 hubby before hubby p mesir..

dah seminggu hubby p mesir..
alhamdulillah..
cik kasih dah leh biasa2kan diri ckit..
walaupun xbyk..
tp alhamdulillah..
masih ag mencube..



sebenarnya cik kasih nak bgtaw sal suprise yg
 cik kasih wat sebelum hubby p mesir awi 2...
mula2 2 xrancang pun nak wat..
tetibe je terfikir nak wat..
secara spontan je lak 2..
heeee..



mula2 suprise nie nak wat time besday hubby..
akan tetapi memandangkan en hubby xde kat sni
time besday die so cik kasih pun curi lah idea besday nie..
jadikan suprise tuk hubby sebelum hubby p mesir.
sekurang2nya ada jugaklah kan kenangan 4 hubby..




hehe..
nak tergelak pun ada taw bile terkenangkan lek..
yelah.. mana taknya..
time 2 terfikir time 2 jugaklah cik kasih ajak akk p pekan..
nak beli barang2 2 sume..



nie gmbr2 yg sempat diambil..
hope kengkawan sume enjoy yea..
walaupun xde pape yg special pun..
sje je nak share ngan kwn2 sume..
so..




jom kite...





enjoy..







nie antara bahan2 yang diperlukan..
heee..
lilin (ikut citarasa kengkawan) n gula2 nips..
simple je kan??
haaaaa..







nie lak bahan yg utama..
kek..
sama cm kek time tunang awi 2..
heee..
yelah.. dah beli kat kedai yg sama..
sedih taw sebab kek nie dah comot..
tp nasib baik leh cover..






nielah kek yg dah dicover..
dengan gula2 nips td..
nasib baik ada gula2 nips td..
law x..
tak tahulah cm mana cik kasih nak cover..




 dah gmbr2 yg dibawah nie yelah gmbr2 yg dah ciap..
time nie cume nunggu hubby lek je..
tp akk kecewa jugklah sebab hubby lek lmbt..
tp walaupun lmbt suprise tetap suprise..
heee..













4 en hubby..
cik kasih syg n rindu sesgt ngan en hubby..
dah seminggu dah xpeluk syg cium en hubby taw..
windu sesgt nak tido bawah ketiak en hubby..
pape pun..
cik kasih syg sgt kat en hubby taw..
love u en hubby..
umuahhhhh!!!

;p

2 comments

May 17, 2011 at 4:56 PM  

so sweet mama.. good suprise !
semoga hubungan kekal hingga ke anak cucu.. amin... semoga satu hari nanti fana lak jadi cam mama.. :))

May 31, 2011 at 3:52 AM  

hehe.. thanks yunk.. insyallah.. sama2 kite doakan ok.. heee..:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...