CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, September 20, 2014

Sweet Macam CTDK with ♡♥

Kita pun nak sweet mueet mcm CTDK jugak.. hahaha.. gambar lama time raya awi tu.. bila en hubby minta peha jd bantalnya, tgn jd bantal peluknya.. hikhikhik.. Selalunya law en hubby nek kete kwn n dia xdrive nielah kebiasaan en hubby.. Itupun law dia kepenatan yg amat lah.. hihi.. sweet kan?? Hahaha..

#cintasampaisyurga
#Kamisuamiisteri
#Cintahalal
#armawan
#alhamdulillah

Lot of ♥♡♥♡♥♡

1 comment

August 13, 2015 at 10:58 PM  

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...